YILMAZ GIDA

Firma Hakkında

Yılların arıcılık deneyimini1990’lı yılların başında İstanbul Piyasasına Yılmaz Gıda “Canpetek” markasıyla girip Petekli Bal Grubu ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunduk. Bu yıllarda özellikle petekli çıta bal grubuna yoğunlaşan firmamız bu grupta kısa zamanda büyük pazar payına ulaşmıştır.

Kurulduğu günden beri teknolojiye, arıcıya ve insan sağlığına yatırım yapan “Canpetek” 2000 yılında kurmuş olduğu Petekli Bal tesisleri ile üretim kapasitesini artırmıştır. Firmamız Petekli Çiçek Bal grubunda yakalamış olduğu hızlı ve kaliteli büyümeyi kısa zamanda Süzme Çiçek Bal grubunda da yakalamıştır. Firmamız “Canpetek” markasıyla kazandığı ivmeyi sürekli yükselterek ulusal pazarın liderlerinden biri olmuştur. Yıllar içinde pazarda edindiği tecrübe ve sizlerin güveni ile 2013 yılında “Erzincan PETEKÇİ” markası ile arıcılık sektörüne ayrı bir kalite katmıştır. 

Son bir yıldır Ulutek bünyesi içerisinde arı ürünleri, propolis ve perga üzerinde arge çalışmaları ile fonsinel gıdalar geliştirmek üzere yoğun mesai harcanmaktadır.

Faaliyet Alanları

  • arı ürünleri
  • arıcılık
  • Gıda

Çözüm Ortağını Bulmak için tıkla !

Çözüm Ortağını Bul